En nydelig retreat for kvinner i vakre Valdres

5. - 11. august 2024

En uke med nærhet, stillhet, vill natur og kraft

I 7 dager lander vi mykt og nærende sammen i ett fellesskap av kvinner. Fokuset er på å vekke den ville, myke og feminine kvinnesjelen i en deilig sirkel av kvinner!

 Denne kraften vi bærer med oss, og som bor så dypt inne i oss er både glødende og varsom, stille og bevegende og en rik kilde til visdom og guiding i eget liv.

Kroppene våre bærer så mye kraft! Og ved å tappe inn på denne flyten av energi og rikdom, så begynner den å strømme mer levende igjennom oss.

Og Jorden trenger Kvinner dypt forankret i egen kropp, pust og hellig energi nå.

Da bølger vi deilig vekkende Urkraft ut i feltet.

Det blir også enklere å tappe inn på riktige valg, våge å stå stødigere i vårt uttrykk og leve etter mer naturlige rytmer – når vi eier vår Kraft mer.

På dette retreatet blir du invitert dypt inn i din egen sjelfulle natur; i dyp kontakt med kropp, pust og indre visdom. 

Innholdet i retreatet er blant annet; daglige myknende energiøvelser; bevegelse, toning, stillesitting i naturen,  bålritualer og dyp næring for ditt indre. Det vil være mye tid til å integrere og lande inn i naturen. Det vil også bli oppfordret til stillhet under enkelte måltider, og perioder av dagen for å kunne integrere dypere.

Med de vakre omgivelsene på Dharma Mountain, og den nydelige maten og menneskene der; så holdes alt i en veldig varm og god atmosfære.

 Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en retreat som vil nære dypt på det indre plan! 

 

”Retreatet på Dharma var fantastisk! Det lever fortsatt i meg. Jeg kunne blomstre der. Det var påfyll for kropp og sjel. Hjerteåpnende og godt. Renates aldeles nydelige måte å formidle sin kunnskap og visdom på, gir både hvile og styrke. Hun holder rommet på en måte som berører og gir kraft”  Gro Kasin 

Hjem til deg - Natur, kraft og hellig  visdom

 

 

"Jeg var veldig sliten da jeg kom til retreatet, men jeg fikk akkurat det jeg trengte disse dagene. Renate var så varm, favnende og klok i måten hun ledet sirkelen med 22  damer. Jeg tror alle følte seg like mye sett og tatt vare på. Jeg fikk et dypt møte med meg selv, naturen og skjønne mennesker og reiste hjem med en opplevelse av å ha vært på hellig grunn. Takk Renate og til alle dere som gjorde dagene så utrolig skjønne."

Ragnhild-Line Bjørnstad

 

Praktisk:

Retreatet foregår på det vakre kursstedet Dharma Mountain i Valdres. Oppstart kl 18.00 mandag 5. august (med innsjekk fra kl 17.00) , og avreise ca kl 15.00 søndag 11.august.

Vi har tilgang til en stor kurssal vendt ut mot de mektige fjellene. Og opplegget vil bestå av en god balanse mellom å lande dypt sammen inne i sirkel og ute i naturen. 

Alle losjeres i koselige hytter, som har 2-3 soverom. Du kan velge mellom dobbeltrom (køyeseng) eller enkeltrom. Alle hytter har enkelt kjøkken og bad med dusj og toalett. 

Maten som serveres er ett kapittel for seg; rett og slett nytelse for alle sanser. Den er vegansk, økologisk og glutenfri - og de er mestere på nærende og fargerik mat på Dharma Mountain.

Pris for kurs, opphold og all mat inkludert (middag den 5. august, 3 måltider de andre dagene, samt frokost og lunsj den 11. august). : 

kr 12.800,- for delt rom

kr 14.500,- for enkeltrom

Delbetaling kan tilpasses ved behov. Skriv da bare en epost til meg; så avtaler vi gode løsninger.

Påmelding skjer gjennom å sende en epost til [email protected]; og du har fått plass når den er bekreftet av meg. Påmeldingsfrist: 30.05. 2024  

Ved påmelding får du tilsendt en faktura på depositum som er 3.500,-. Plassen din er garantert når depositum er innbetalt. Resterende kursbeløp betales innen 30.05.2024; eller i henhold til avtale. 

Påmeldingen er bindende. Ved sykdom hos kursdeltaker; oppfordres det til å ha reiseforsikring.

Ved eventuell sykdom hos arrangør eller annet som medfører kansellert kurs; vil ny kursdato settes opp eller kursbeløp tilbakebetales. 

 

Program:

Da jeg arbeider veldig intuitivt og med gruppen som helhet; kan noen av tidspunktene for øktene variere noe.

Det vil også bli innbakt tid til hvile, refleksjon og integrering i selve øktene.

Tidspunkter for morgenøkten og måltider er faste.

 

En kursdag kan se slik ut:

08.15 – 09.00: Myk feminin morgenøkt

09.00 – 10.00: Frokost

11.00 – 14.00: Feminin økt 1

14.00 – 15.00: Lunsj

17.00 - 19.00: Feminin økt 2

19.00 – 20.00: Middag

20.00 – 20.30 kveldsøkt (meditasjon)

Jeg ser  frem til å fylle denne kurssalen med glede, nærhet og masse feminin visdom!

 

"Det er så fredelig i meg nå. Noe har skjedd, en dyp endring som virkelig kjennes som healing. Jeg har en dyp ro og tilstedeværelse, og en tillit til at noe virkelig har sluppet taket. Umulig å sette ord på hva, men følelsen og vissheten om at noe er endret er så sterk.

 Dypt takknemlig, og veldig håpefull for det som kommer!"  Elisabeth Ulsaker

Om kursholder:  

Jeg heter Renate Gulbrandsen, og jeg har holdt kurs og retreater siden 2009. 

Jeg er dypt forankret i naturens visdom; og jeg bruker den som guide i arbeidet.

Jeg ser på meg selv, som en medisinkvinne, villkvinne og som en hjertekvinne. 

Jeg elsker å bevege energi.

Jeg liker å skape trygge og gode rom, for å komme i dyp kontakt med kropp, pust og indre visdom.

Tid til integrering og fordypning er viktige verktøy i mitt arbeid.

Jeg har utdannelser og fordypninger innenfor kunst- og uttrykksterapi, stemmearbeid, energiarbeid, kroppsarbeid og jeg har naturen som læremester. 

Jeg ser frem til å skape nærende og dypt styrkende rom på dette retreatet! 

 

PÅMELDING:

Send meg en epost på [email protected] for å melde deg på. Skriv også gjerne til meg, om du har spørsmål eller ønsker å få vite om ulike betalingsløsninger.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Dette er en hjerteåpnende og herlig opplevelse, som trolig vil leve lenge i deg etter kurset!